Laten we praten

Heb je een AI-idee in gedachten? Wil je het met ons hebben over data? We zijn altijd bereikbaar op hallo@wearelandscape.nl. Of bel direct om een afspraak te maken!

Stuur een e-mailkeyboard_arrow_right

Ontdek de kansen die er voor jullie zijn

Wat zijn voor jouw organisatie de uitdagingen en kansen om (big) data en AI te gebruiken? Daar kunnen we samen achterkomen!
In 45 minuten verkennen we wat voor jullie de logische volgende stap is.

Je kan direct een afspraak in onze kalender inboeken.

Plan direct onze belafspraak!keyboard_arrow_right

Laten we eens afspreken

Als je een idee hebt voor een project, als je meer wilt weten over onze workshops & trainingen, als je hulp nodig hebt met iets, maar ook als je gewoon eens koffie of thee (of een biertje) wilt drinken en eens praten over data en Artificial Intelligence: neem vooral contact met ons op.

E-mailkeyboard_arrow_right

Ons kantoor

Landscape is gevestigd op 1 minuut lopen van Leiden Centraal.

Landscape
Bargelaan 26 (3e verdieping)
2333 CT Leiden

Route

Met het OV

We zijn heel gemakkelijk te bereiken door de trein of bus te nemen naar Leiden Centraal. Vanaf daar is het 1 minuutje lopen:
Ga het station uit aan de Noordzijde/LUMC-kant. Sla rechtsaf bij koffiezaak Lebkov. Ons kantoor is op nr. 26, net na de Multicopy.

Met de auto

Je kunt je route-navigatie instellen op de parkeergarage in Level, op Bargelaan 180 in Leiden (€ 1,80 / uur). Vanaf daar is het 1 minuut lopen: ga langs het station, langs de Lebkov en de Multicopy. Daar zit onze deur, bij nummer 26.