Services

Wij maken begrijpelijke, op mensen gefocuste data-gedreven oplossingen, voor allerlei soorten organisaties. Wij helpen organisaties bij zowel kleine eerste stappen als grote strategische transformaties met data en AI.

search
local_pizza
fingerprint
lightbulb
Start met Big Data en AI

Discovery

Er wordt veel gezegd over Big Data en Artificiële Intelligentie (AI), maar misschien is het niet duidelijk of het iets voor jou is. Hoe kom je daarachter? Hoe begin je met zoiets? Wij kunnen al je vragen die je hebt beantwoorden, in het bijzonder...

Zijn Big Data en Artificial Intelligence nuttig voor mijn organisatie?

Samen komen we erachter of dit het geval is. En als dat zo is, helpen we je op de juiste manier beginnen. We stellen vragen, leren je nieuwe dingen en samen brengen we je organisatie naar een eerste succesvolle implementatie.

Niet je eerste data-gedreven project? Bekijk dan onze AI-oplossingen of Strategie.

Terug naar bovenchevron_right
Behaal je doelen met data

Strategie

Data-gedreven oplossingen in je organisatie laten slagen is niet makkelijk. Veel bedrijven ervaren de uitdaging om echte business value uit data en AI te halen, ondanks de Data Scientists of zelfs Data-Labs die ze in huis hebben.

Wij kunnen van (Big) Data en AI een succesvol en integraal onderdeel van je organisatie maken. Samen kunnen we je doelen – op korte en lange termijn – behalen, door oplossingen op maat te ontwerpen voor jouw situatie. En door een roadmap te bouwen die realistisch is en gefocust op oplossingen die ook echt veel impact hebben.

Op zoek naar een eerste stap?
Start met ontdekken wat er mogelijk is en boek je eerste AI-succes. Of bouw aan jullie kennis en begrip met een workshop op maat.

Terug naar bovenchevron_right
Ontketen de kracht van Machine Learning

AI Solutions

Onze maatwerk-oplossingen kunnen ingezet worden om zeer diverse taken uit te voeren, en kunnen vrijwel elke soort data effectief verwerken. Van efficiënt onderhoud voorspellen tot 'customer lifetime value' en 'churn' van tevoren voorspellen voor elke klant, en van automatisch e-mails en documenten categoriseren tot de vorm van alle daken in Nederland herkennen op satellietfoto's: onze Machine Learning modellen kunnen het, als je ze de juiste data geeft.

Wij bouwen op maat gemaakte oplossingen die oorzaken van problemen verhelpen, omdat ze direct aansluiten bij de behoeften van de organisatie.

We willen altijd merkbaar waarde toevoegen met alles wat we maken, en niet zomaar een gimmick die vervolgens niet gebruikt wordt. Voor ons is het veel belangrijker dat een oplossing nuttig en handig is voor eindgebruikers, dan dat het extra cool of complex is.

Waar wij in uitblinken
  • Explainable AI
  • Natural Language Processing & Tekst-interpretatie
  • Beeldherkenning
  • Sensor- en biometrische data
  • Deep Learning & Neurale netwerken

Ontdek wat je kan verwachten als je met ons samenwerkt.

Terug naar bovenchevron_right
Leer van ons

Workshops

Big Data, Artificial Intelligence (AI), Machine Learning... Wat betekenen die termen nu werkelijk? Waarom lijkt iedereen zo enthousiast over de mogelijkheden die ze bieden?

Onze workhops zijn geschikt voor iedereen die de mogelijkheden wil ontdekken, of wil uitvinden waarom deze hype bestaat. De door ons gebouwde trainingen, voor zowel beginners als experts, leren je wat AI precies is, wat het kan doen, en waarom het werkt.

Terug naar bovenchevron_right